Cautare

33049 de rezultate pentru "cum pot afla cate minute am" (5.40 secunde)
Dovada in acest sens este raportul Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii, potrivit caruia, in 2005, romanii au vorbit la telefon peste 17 miliarde de minute, altfel spus 88 de ani de convorbiri telefonice - atat pe telefonul fix, cat si pe cel mobil.
In privinta traficului, autoritatea de reglementare se asteapta ca numarul total de minute vorbite in retelele de telefonie mobila sa urce de la 14,4 miliarde in 2006 la 25,4 miliarde peste patru ani, rata medie de crestere anuala fiind de 15,4%.
In primele minute ale sedintei de joi, cursul a depasit pragul de 3,68 lei pentru un euro, dupa ce deschisese la un nivel usor mai redus decat cel anuntat la inchiderea zilei precedente.La deschidere, un euro era cotat la 3,6580-3,6620 lei, insa dupa primele minute de tranzactionare moneda nationala s-a depreciat rapid, iar rata de schimb a ajuns la 3,6830 lei/euro."S-ar putea ca deprecierea sa fie generata de continuarea trendului de miercuri.
Traficul de voce, exclusiv roaming, generat din retelele publice mobile, s-a majorat in perioada mentionata cu 50,3% fata de perioada ianuarie - iunie 2007, la 14,6 miliarde minute, din care mai mult de 80% a fost realizat in interiorul aceleiasi retele.
Doaga a castigat proba de 1.500 de metri, incheind cursa in 4 minute, 17 secunde si 95 de sutimi, dupa ce in urma cu o saptamana, la Campionatul Universitar in sala, parcursese aceeasi distanta in 4 minute, 24 de secunde si 55 de sutimi.
Romtelecom ofera din septembrie si doua noi produse combinate de telefonie si Internet (2play), ClickNet Express EXTRA 1,5 Mbps, cu 400 de minute incluse si un abonament lunar de 21,5 euro pe luna pentru contractele incheiate pe perioada promotiei, si ClickNet Express EXTRA 2,5 Mbps, cu 500 de minute incluse, la un pret lunar promotional de 29,5 euro.
Una dintre ele povesteste ca a pierdut 28 de euro în câteva minute, dupa ce a facut ce îi cerea o persoana care a sunat pe telefonul mobil si s-a prezentat a fi angajat al Orange.
In plus, compania introduce modificari si la nivelul strategiei de branding, schimband numele abonamentelor pentru serviciile de telefonie din "Confort" in "Voce" si adauga 10 minute in plus, in fiecare luna, pentru abonamentul Confort 50, se arata intr-un comunicat al companiei.
Volumul traficului de voce in retelele publice fixe de telefonie a inregistrat, in 2008, o crestere de 22%, la aproape 10 miliarde de minute, comparativ cu circa 8,2 miliarde in 2007, potrivit unui raport al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM).
Luni, 13 februarie, a venit randul Orange care pe langa masurile de mai sus a anuntat ca va oferi clientilor din 20 de judete afectate minute valabile timp de o saptamana si 1.000 de telefoane mobile dotate cu cartele prepay.
Toata povestea se deruleaza in urmatoarele 75 de minute din viata celor doi in timp real. ... Spectatorul vede ce vede personajul principal in aceste 75 de minute din viata lui.
"Am avut o perioada in care am stagnat, chiar daca nu am mancat, apoi m-am apucat din nou de sport cu antrenorul Calin Novacescu. De curand, am aflat de la o prietena de existenta unui aparat revolutionar care combina toate cele trei tehnologii cunoscute in remodelarea corporala:
Testul care detecteaza virusul Ebola in 15 minute (Autoare: ... Testul dureaza aproximativ 15 minute, comparativ cu metoda japoneza care are nevoie de o jumatate de ora pentru a depista virusul Ebola.
se infuzeaza 5 minute;
FARCAS) (Continuare) Povesti cu fantome Am putea fi tentati - spune Hastings - sa respingem astfel de marturii, ca pe niste ridicole povesti cu fantome, inventate pentru trecerea timpului de niste tineri gardieni militari, plictisiti.
CELE MAI BUNE DOVEZI DISPONIBILE elaborat in cadrul initiativei Rockefeller, document despre care am relatat in episodul de saptamana trecuta. ... Din el a iesit o raza de lumina care a inceput sa se roteasca, timp de aproximativ doua minute.
Se acopera cu un prosop si se lasa la temperatura camerei pentru 10 minute. ... Apoi se lasa la odihnit pentru 2-3 minute. ... 6.Turtele gata se ung cu unt, se pun una peste alta intr-o farfurie si se acopera cu un prosop pentru 10-15 minute.
- Cand apa clocoteste, se adauga 3 linguri de orez si se oparesc doua minute. ... - Se lasa sa mai fiarba aproximativ 20 de minute, dupa care se pune si rosia decojita si taiata cuburi foarte mici.
Aseara mi-am enervat un prieten, caruia incercam sa ii explic ceva. Am fost sincera, am ales prost exemplificarea, iar aceasta nu este neaparat un "mea culpa", cat este o introducere in cateva lucruri care ma enerveaza. ... Si nu ma refer aici tot la prietenul pe care l-am suparat.
Din acest motiv, trei trenuri de persoane au acumulat intarzieri (IR 1835 Bucuresti - Cluj-Napoca, 143 de minute; IR 1822 Arad - Constanta, 151 de minute; Regio 2023 Targu Jiu - Simeria, 40 de minute).
google-analytics.com